Holcim España

Holcim España pertany al Grup Holcim, líder mundial en solucions innovadores i sostenibles per a la construcció. Amb la sostenibilitat com a eix de la seva estratègia empresarial, la companyia aposta pel desenvolupament de materials i solucions d'avantguarda orientats a la construcció de ciutats sostenibles i neutres en carboni. 

Holcim España està formada per un equip de més de 1.000 persones i compta amb un operatiu industrial de cinc fàbriques de ciment, 23 plantes de formigó, dues mòltes de ciment, dues plantes de morter, una fàbrica de prefabricats de formigó, una planta de gestió i tractament de residus, quatre terminals de càrrega, dos centres de distribució i tres laboratoris dedicats a la innovació i recerca. És la primera empresa del sector a obtenir el doble segell "Calculo y Reduzco" del MITECO i està immersa en la posada en marxa de la que serà la primera planta de captura de CO2 en una fàbrica de ciment a Espanya.

Ofertes de treball relacionades

Operador/a de Ciment

El/la candidat/a ideal és una persona acostumada a treballar tasques de producció i man...

Operador/a de Manteniment Elèctric

El/la candidat/a ideal és una persona acostumada a treballar en el manteniment mecànic ...

Operador/a de Manteniment Mecànic

El/la candidat/a ideal és una persona acostumada a treballar en el manteniment mecànic ...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Holcim España i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV