Operador/a de Manteniment Mecànic

Holcim España Sagunt

Inscripcions tancades

El/la candidat/a ideal és una persona acostumada a treballar en el manteniment mecànic d'indústria pesant amb alts estàndards i procediments de seguretat. Dinàmica i proactiva, amb ganes d'aprendre i formar-se dins d'un entorn multinacional i industrial. Flexible per atendre les incidències i avaries d'un procés de fabricació en continu integrat en el sistema de guàrdies de l'equip de manteniment. Meticulosa i preocupada per la qualitat dels treballs a lliurar (adequats permisos de treball, ordre i neteja, etc.). DISPONIBILITAT PER ESTAR EN QUADRANT DE GUÀRDIES DE CAPS DE SETMANA I FESTIUS DINS DE L'EQUIP DE MANTENIMENT MECÀNIC.

T'unixes al nostre equip?


Funcions

La missió del lloc és assegurar la disponibilitat de la maquinària i dels equips mecànics, complint les normes de seguretat en el treball.

Les principals funcions del lloc de treball són:

- Realitza les inspeccions visuals amb equip en marxa (VOSOA).

- Realitza les rutines de monitoratge; Maneig d'equips de mesura, calibratge d'equips de mesura amb patrons, pren dades i anàlisi de vibracions, inspecciona per partícules magnètiques i per líquids penetrants, mesura la duresa de materials i el desgast de materials i inspecciona per ultrasons.

- Realitza les rutines de conservació i manteniment per a recanvis.

- Realitza les rutines de manteniment; Bombes d'impulsió, generadors dièsel d'emergència, manteniment del Forn, Molí de boles, Molí vertical de rodets, manteniment i mesuraments dels accionaments corona pinyó, alineació de màquines (acoblaments directes i/o corretges), equilibrat de màquines, instal·lacions hidràuliques i pneumàtiques, d'aire comprimit, manteniment en rodaments.

- Genera avisos resultat de la lubricació, de les inspeccions, dels monitoratges i d'anomalies detectades en instal.lacions i equips al seu càrrec.

- Executa soldadura bàsica reparant per soldadura aros de Forn, viroles, Molins de boles, etc.

- Maneig de Caldereria; bufament, arc aire, tall i doblegat de xapa, etc.

- Maneig de carretons elevats, plataformes i ponts grues.

- Lubrica rodaments, accionaments, etc.

- Repara equips; torre intercanviador, canons, torre de refrigeració, broquets llances d'aigua, filtres de mànigues, filtres electrostàtics, plaques de tancament de forn, pren mostres, vàlvules, instal.lacions hidràuliques i pneumàtiques, instal.lacions d'aire comprimit, transports de plaques, aerodeslitzadors, elevadors de catúgolons, bàscules, etc.

- Alinea equips de transports, transmissions de corretja i cadena, eixos i acoblaments mecànics, accionaments, etc.

- Realitza l'equilibrats d'equips.

- Participa en la resolució de problemes utilitzant parets per identificar problemes utilitzant la metodologia de FMEA per a anàlisis profundes.

- Lidera la Seguretat identificant condicions segures del lloc de treball, realitzant els bloquejos de fonts d'energies pneumàtiques, hidràuliques i gravitatòries, utilitzant de forma adequada els sistemes de detecció i extinció d'incendis, muntant bastides bàsiques que no requereixin projecte.

- Utilitza eines com ara minadora, cisalladora, trepant, radial i serra.

- Realitza una correcta gestió documental manteniment al dia en ordre i neteja la base de dades dels mesuraments, la documentació sobre els treballs rellevants o amb repercussions legals, interpreta plànols, usa una adequada classificació i arxiu de documents, identifica característiques de recanvis i documenta procediments, avaries i monitoratges de seguiment. 

S'ofereix

- Horari Laboral; de 7 a 15 hores de dilluns a Divendres + una setmana de tarda rotativa de 14 a 22 hores + Guàrdies de Caps de Setmana i Festius dins de l'equip de manteniment elèctric.

- Retribució; Salari Mínim de Contractació de 18.600 euros bruts anuals + 4.000 euros de variables fixats en conveni + 80 euros/dia de disponibilitat/Guàrdia + Hores Extres.

- Altres Beneficis Socials; Assegurança Mèdica, Pla de Pensions, Assegurança de Vida i Ajuts escolars per a Fills/es.

- Contracte de Treball; Indefinit

Requisits

- Experiència de 3 a 5 anys en manteniment mecànic dins del sector industrial pesant i de fabricació en continu.

- Grau Mitjà i/o Superior en Instal·lació i Manteniment; MGM de Manteniment Electromecànic i/o MGS en Mecatrònica o experiència consolidada en el manteniment industrial de fàbrica de ciment.

- Valorable Formació Bàsica de Seguretat i Salut Laboral

- Coneixements d' Hidràulica i Pneumàtica

- Maneig d'eines; minadora, cisalladora, trepant, radial, serra, etc.

- Valorable coneixements de fabricació de ciment.

- Coneixements en la gestió de residus generats en els treballs de manteniment