Operador/a de Manteniment Elèctric

Holcim España Sagunt

Inscripcions tancades

El/la candidat/a ideal és una persona acostumada a treballar en el manteniment mecànic d'indústria pesant amb alts estàndards i procediments de seguretat. Dinàmica i proactiva, amb ganes d'aprendre i formar-se dins d'un entorn multinacional i industrial. Flexible per atendre les incidències i avaries d'un procés de fabricació en continu integrat en el sistema de guàrdies de l'equip de manteniment. Meticulosa i preocupada per la qualitat dels treballs a lliurar (adequats permisos de treball, ordre i neteja, etc.).  DISPONIBILITAT PER A LA REALITZACIÓ DE GUÀRDIES DE CAPS DE SETMANA I FESTIUS INTEGRAT EN L' EQUIP DE MANTENIMENT ELÈCTRIC.

T'unixes al nostre equip?


Funcions

La missió del lloc és assegurar la disponibilitat de la maquinària i dels equips elèctrics, complint les normes de seguretat en el treball.

Les principals funcions del lloc de treball són:

- Realitza les inspeccions visuals dels equip en marxa (VOSOA)

- Realitza les rutines de monitoratge; maneja els equips de mesura portàtils bàsics i els equips de mesura instal·lats bàsics, interpreta correctament les magnituds bàsiques de mesurament, aplica el monitoratge de condició, maneja equips de mesura, calibra equips de mesura i realitza termografies, etc.

- Realitza les rutines de conservació i manteniment per a recanvis.

- Realitza les rutines de manteniment i repara; Coneix l'electricitat bàsica per mantenir i reparar els equips, procediments d'interrompibilitat d'energia, funcionament bàsic i interpretació visual de l'estat dels PLCs, equips HMI, Fibra Òptica, manteniment de la instrumentació bàsica de camp i dels equips, manteniment bàsic dels subsistemes, rutines de neteja de les sales elèctriques, equips elèctrics i dispositius electrònics, manteniment de les instal·lacions elèctriques i cablejat, rutines de manteniment de motors elèctrics i motors de mitjana tensió, mesures d'eficiència i consum de motors elèctrics, accionaments d'electricitat alterna, de corrent continu, reostats, arrencadors líquids, variadors de freqüència, manteniment dels transformadors, interruptors, unitats d'energia d'emergència, equips de correcció del factor de potència, instal·lacions de terres, bàscules de pont i d'alimentació, manteniment de dosificadors rotatius, manteniment dels equips de laboratori, manteniment dels analitzadors de gasos, equips de monitoratge d'emissions, equips de mesurament de nivells de sitges, manteniment dels equips de sales elèctriques i dels equips il·luminació de fàbrica.

- Participa en la resolució de problemes i proposa solucions a situacions de fallades bàsiques.

- Lidera la seguretat dels treballs coneixent els estàndards i procediments de seguretat del Grup Holcim, identificant les condicions segures del lloc de treball, utilitzant de forma adequada els EPIs requerits en cada moment i operant de forma segura sistemes elèctrics 

- Etiqueta i identifica materials  i equips en la seva àrea de treball.

- Realitza una correcta gestió documental mantenint actualitzada la documentació, interpretant els manuals tècnics bàsics, esquemes elèctrics, identificant les característiques dels recanvis, i documentant procediments, avaries i monitoratge de seguiment.

- Maneja els equips mòbils i auxiliars; carretons, ponts grua, plataforma elevadora i eines com ara treva - disc de tall.

S'ofereix

- Horari Laboral; de 7 a 15 hores de dilluns a Divendres + Guàrdies de Caps de Setmana i Festius dins de l'equip de manteniment elèctric.

- Retribució; Salari Mínim de Contractació de 23.500 euros bruts anuals + 4.000 euros de variables fixats en conveni + 80 euros/dia de disponibilitat/Guàrdia + Hores Extres.

- Altres Beneficis Socials; Assegurança Mèdica, Pla de Pensions, Assegurança de Vida i Ajuts escolars per a Fills/es.

- Contracte de Treball; Indefinit

Requisits

- Experiència d'1 a 3 anys en manteniment elèctric dins del sector industrial pesant i de fabricació en continu (mitjana i alta tensió).

- Grau Mitjà i/o Superior en Electricitat i Electrònica; MGM en Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, MGS en Mecatrònica o experiència consolidada en el manteniment industrial de fàbrica de ciment.

- Valorable Formació Bàsica de Seguretat i Salut Laboral

- Coneixements d'electrònica, alta i mitjana tensió, autòmats programables.

- Coneixements en la manipulació d'equips de tensió i muntatge d'equips elèctrics.

- Valorable coneixements de fabricació de ciment.

- Coneixements en la gestió de residus generats en els treballs de manteniment.