Operador/a de Ciment

Holcim España Sagunt

Inscripcions tancades

El/la candidat/a ideal és una persona acostumada a treballar tasques de producció i manteniment elèctric d'indústria pesant amb alts estàndards i procediments de seguretat. Dinàmica i proactiva, amb ganes d'aprendre i formar-se dins d'un entorn multinacional i industrial. Flexible per treballar a TORN ROTATIU dins d'un procés de fabricació en continu. Meticulosa i preocupada per la qualitat dels treballs a lliurar (adequats permisos de treball, ordre i neteja, etc.). Alta capacitat per treballar en equip amb el seu torn i en coordinació amb la resta de departaments de la planta. 

T'unixes al nostre equip?


Funcions

La missió del lloc és vigilar el correcte funcionament de les instal·lacions d'una fàbrica de ciment i operar-hi.

Les principals funcions del lloc de treball són:

- Seguretat i Salut; Compleix les normes, estàndards i procediments, recollits en el Sistema de Gestió de Seguretat de la companyia. Realitza observacions de Seguretat, reporta incidents, anàlisi de riscos en PTS, etc. I ha de conèixer en tot moment quines persones estan intervenint en les instal·lacions bé per manteniment o per operacions de neteja, per impedir posades en marxa o altres treballs que interfereixin en la seguretat d'altres. Manté informat constantment el seu cap de torn. Realitza els treballs segons els procediments de treball segur, assegurant la utilització de tots els EPI's. I assegurar el compliment dels objectius de seguretat en el seu àmbit d'aplicació.

- Medi ambient; Assegura el compliment dels objectius de medi ambient en el seu àmbit d'aplicació i impulsa les mesures necessàries que sorgeixen de la gestió habitual, per assolir els objectius.

- Realitza les següents tasques de producció;

○ Realitza les inspeccions visuals amb equips en marxa (VOSOA de Producció).

○ Assegurar amb les seves actuacions, la consecució dels resultats quant a la disponibilitat de les instal·lacions.

○ Evita aturada d'instal·lacions, amb actuacions precises i en el seu just temps.

○ Assegura la qualitat en l'execució dels treballs.

○ Resol incidències elèctriques i instrumentació, o de qualsevol altre tipus, que es produeixin en les seccions de fàbrica, atenent els requeriments de l'encarregat de torn.

○ Deixa constància al relleu de les incidències produïdes durant el torn i indicar-los els treballs en curs.

○ Col·labora en la resolució d'avaries repetitives.

○ Coordina amb l'operador de sala per a actuació de màquines.

○ Després d'haver rebut la formació adequada, en cas de requeriment de l'Encarregada de Torn, col·laborarà amb l'Operador de Sala en la conducció de les instal·lacions. 

○ Realitza els relleus tant amb el sortint com amb l' entrant, informant de les incidències ateses més rellevants i coordinant els treballs pendents o en  curs, per a la seva eficaç continuació.

○ Atén les incidències en presa-mostres, enviament pneumàtic, equips d' anàlisi del laboratori i sistema automàtic del laboratori.

○ Coordina amb l'Encarregat de torn les necessitats de treballs majors o d'assistència tècnica al torn de personal responsable de Manteniment Elèctric.

○ Realitza qualsevol altre tipus de tasques orientades a la marxa de la fàbrica, sempre dins de la seva categoria professional i en l'àmbit habitual del lloc de treball.

○ Col·labora en treballs de grans reparacions.

○ Informa verbalment al Responsable de Torn que correspongui, sobre fallades repetitives i de les reparacions que al seu judici són necessàries realitzar en les diferents màquines de la secció, aportant idees de millora.

○ Realitza les notificacions de treballs que estima oportunes dirigides al cap de manteniment elèctric per a la seva aprovació i en el seu cas, conversió a OT.

○ Informa contínuament a sala central en quin lloc de fàbrica es troba, per raons de Seguretat ja que executa en solitari treballs considerats de risc en RD de riscos elèctrics.

○ Desconnecta circuit principal de potència i/o bloqueig, i posa targeta de seguretat a les màquines on es realitzin treballs, per a si mateix o per petició d'altres (LOTOTO).

○ Reposa a l'estat normal de preparat les maniobres desconnectades i/o bloquejades per seguretat a petició d'altres.

○ Omple els vals de sortida de materials de magatzem i en retira els recanvis necessaris per a l'execució dels treballs, de forma coordinada amb l'encarregat de torn.

○ Rep informació del cap de taller/reparacions elèctric, sobre les noves instal·lacions i reformes importants que es posen en servei per primera vegada, així com de l'existència de nous instructius, diagrames, plànols, etc.

○ Coordina amb el personal d'automatització per a la solució de problemes lligats amb el Sistema de Control.

○ Opera la instal·lació de Combustibles Líquids i AFRs realitzant la descàrrega de líquids tradicionals, alternatius i sòlids, amoníac, etc.

S'ofereix

- Horari Laboral; Torn rotatiu de matí, tarda i nit incloent caps de setmana i festius, concretament un calendari de 6-4 on el cicle són dos matins, dues tardes i dues nits.

- Retribució; Salari Mínim de Contractació de 18.600 euros bruts anuals + 4.000 euros de variables fixats en conveni + 4.500 euros de tornicitat/nocturnitat.

- Altres Beneficis Socials; Assegurança Mèdica, Pla de Pensions, Assegurança de Vida i Ajuts escolars per a Fills/es.

- Contracte de Treball; Indefinit


Requisits

- Experiència d'1 a 3 anys en manteniment electromecànic dins del sector industrial pesant i de fabricació en continu.

- Grau Mitjà i/o Superior en Electricitat i Electrònica; MGM en Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, MGS en Sistemes Electromecànics i Automatitzats, MGS en Mecatrònica o experiència consolidada en el manteniment industrial de fàbrica de ciment.

- Valorable Formació Bàsica de Seguretat i Salut Laboral

- Coneixements de manteniment electromecànic.

- Valorable coneixements de fabricació de ciment.

- Coneixements en la gestió de residus generats en els treballs de manteniment.

- Valorable el maneig de carretó elevador, plataforma elevadora, ponts grua, etc.

- Persona dinàmica, flexible, organitzada, que treballa en equip i està enfocada en la qualitat del procés.