Frutínter

A Frutínter cuidem la salut de les persones i del planeta des del 1955! Som una empresa familiar amb una llarga tradició en el sector hortofructícola, situada en els millors mercats nacionals i internacionals.

Amb seu central a Onda (Castelló), enclavament privilegiat en el Mediterrani, a Frutínter ens ocupem de la producció, comercialització i distribució de taronges, mandarines, melons, síndries, i altres fruites i verdures de temporada.

La trajectòria de la nostra empresa ha estat lligada a tres compromisos essencials que constitueixen la base de la nostra missió: oferir sempre la millor qualitat dels nostres productes, el millor servei als nostres clients, i fomentar la transparència i el bon fer de tota la seva producció.

Els nostres productes provenen tant de plantacions pròpies, amb més de 250 hectàrees de terreny, com de productors associats del nostre entorn, la qual cosa ens permet oferir un producte de qualitat durant tot l'any. En el camp conservem el mim i el respecte per la fruita, amb les mesures de seguretat alimentària i de processament més avançades.

Frutínter també disposa de plantacions en països de l'hemisferi sud, que complementen la nostra producció nacional i diversifiquen l'oferta de productes en èpoques de contraestació. Amb els seus fruits cobrim la demanda dels nostres clients, independentment del moment de l'any en què ens trobem.

Com a empresa exportadora, els nostres productes són presents a diari en els lineals de països com Polònia, Itàlia, França, Regne Unit, Països Bàltics, i comencen a comercialitzar-se en altres com Canadà, països de l'Orient Pròxim i de Centreamèrica.

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Frutínter i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV