Maquinista volcador/a precalibrat

Frutínter Província de Castelló

Inscripcions tancades

Funcions

Funcions generals:

- Executar i assegurar el funcionament de les màquines de la seva secció segons criteris i directrius de qualitat i producció per garantir la continuïtat del procés productiu

- Programar les màquines de la seva secció d'acord amb les confeccions o ordres a realitzar, així com proveir de material a les mateixes per poder realitzar les comandes o ordres i així evitarions.

- Realitzar els controls interns marcats en cada secció per verificar que les confeccions s'estan realitzant d'acord amb paràmetres de qualitat, client i producció.

- Col·laborar amb l'equip d'operaris de la seva secció per coordinar les màquines i el personal, i que hi hagi un ritme continu i fluid per a l'execució de comandes.

- Proporcionar i col·laborar en la formació de nous operaris de la secció per capacitar els seus companys en el desenvolupament de funcions del lloc d'acord amb els procediments i processos de treball de la seva secció.

- Col·laborar amb el departament de qualitat per a la recopilació de mostres per tal de procedir al seguiment de les mimes per valorar l'evolució de la fruita.

- Desenvolupar i estandarditzar el funcionament del mètode Lean en les seccions en les quals estigui en marxa per assegurar la seva utilitat i ús d'acord amb els processos i procediments de treball.

- Executar i verificar les accions especificades en els requeriments legislatius per mantenir la seguretat alimentària i la seva zona de treball neta i ordenada.

- Proporcionar suport a les diferents àrees i seccions vinculades al magatzem en els moments de disminució de la producció.

- Supervisar i assegurar el compliment de la normativa en matèria de PRL amb la finalitat de mantenir els estàndards de seguretat i salut de l'empresa, evitant posar en risc a ell i/o al seu equip.


Funcions específiques:

- Gestionar al podrit i la indústria que surt de les línies conforme vagi bolcant la línia per garantir una classificació i distribució correcta d'aquest tipus de producte.

- Comprovar i controlar que es realitzar la lectura correcta de totes les etiquetes del producte que es bolca d'acord amb procediments de qualitat per garantir la traçabilitat del procés i els procediments interns.


Requisits

- Experiència valorable com a operari en general i/o maquinista.

- Formació de manipulador d'aliments.

- Coneixement específic del producte i materials.

- Competències transversals

  • Orientació a l'assoliment
  • Orientació al client intern i extern
  • Flexibilitat i gestió/adaptabilitat del canvi
  • Compromís amb l'organització i l'entorn

- Competències específiques

  • Treball en equip i cooperació
  • Preocupació per l'ordre i la qualitat
  • Capacitat d'aprenentatge
  • Polivalència