Operari/a de magatzem

Frutínter Província de Castelló

Inscripcions tancades

Funcions

FUNCIONS GENERALS:

- Executar les funcions encomanades pel Cap immediat de la seva secció, amb la finalitat d'assegurar que el producte acabat compleixi els estàndards marcats en qualitat i producció per al lliurament al client final.

- Executar la demanda de comandes segons el que estableix el lloc al qual reporta per garantir els lliuraments al client en temps i forma.

- Executar i desenvolupar funcionament del mètode Lean en les seccions en les quals estigui en marxa per assegurar la seva utilitat i ús.

- Executar i verificar les accions especificades en els requeriments legislatius per mantenir la seguretat alimentària i la seva zona de treball neta i ordenada.

- Proporcionar suport a les diferents àrees i seccions vinculades al magatzem en els moments de disminució de la producció.


FUNCIONS ESPECÍFIQUES PER SECCIÓ:

Capacejador/a: 

- Executar lar ordres que li seran remeses pel responsable de secció, i en el cas que es requereixi, farà servir la transpaleta per col·laborar en les tasques i funcions diàries de producció. 

Encaixador/a:

- Executar l'encaixat del producte segons les directrius del cap immediat, per garantir que el producte passi a la següent fase productiva segons les especificacions de qualitat, client i producció. 

Triador/a:

- Verificar la fruita de la seva secció segons els criteris i estàndards de qualitat marcats per qualitat, per assegurar que passa a la següent fase productiva amb les especificacions requerides per client i producció.

Operari/a càrrega i descàrrega:

- Executar la càrrega i descàrrega del producte de la seva secció, per assegurar el funcionament i un flux de fruita continu.

- Executar la descàrrega de la mercaderia sota les directrius i procediments marcats pel responsable de secció, per tal de gestionar i distribuir la mercaderia que arriba diàriament al moll.

- Executar la càrrega del producte en els camions sota les directrius i procediments marcats pel responsable de secció, a fi de complir amb el temps de lliurament ordenat pel client.

Aeri:

- Abastir de l'envàs indicat en cada moment a la secció d'acord amb les necessitats de producció per col·laborar en el procés productiu.-

Carreter/a:

- Abastir de l'envàs indicat en cada moment a la secció d'acord amb les necessitats de producció per col·laborar en el procés productiu. 

- ¡ Realitzar les tasques de proveïment i distribució de producte i/o material d'acord amb les necessitats de producció per col·laborar amb les diferents fases del procés productiu. 




S'ofereix

- Els horaris en el magatzem són variables i dependrà de l'època de l'any, són orientatius. De novembre a abril: torns de demà de 06.00 a 14.30 #vesprada de 14.30 a 23.00 (l'hora de finalitzar no és fixa).

- Jornada de dilluns a dissabte, festius inclosos, amb els descansos legalment establits.

- Salari: Segons conveni Manipulat i envasat de Cítrics de la CV.



Requisits

- Experiència valorable però no exigible.

- Formació de manipulador d'aliments

- Formació específica per secció:

  • Càrregues/entrades: Formació en carretó elevador i transpaleta
  • Cambres/drencher/catarates: Formació en productes fitosanitaris

- Competències transversals

  • Orientació a l'assoliment
  • Orientació al client intern i extern
  • Flexibilitat i gestió/adaptabilitat del canvi
  • Compromís amb l'organització i l'entorn

- Competències específiques

  • Treball en equip i cooperació
  • Capacitat d'aprenentatge
  • Polivalència