Coordinadora del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) i Garantia Juvenil de la Cambra de Comerç de Castelló

Laura Porcar

professional dedicada a transformar el món laboral, guiant les persones cap al seu ple potencial i ajudant les empreses a trobar el talent que necessiten per créixer. 

Llicenciada en Psicologia, Especialitzada en Recursos Humans, Intermediació i Orientació Laboral.

Amb més de 20 anys d'experiència en Recursos Humans, Laura ha dedicat la seva carrera a la intermediació i orientació laboral, així com a la coordinació de projectes europeus. La seva trajectòria es caracteritza per un enfocament integral en la formació per a l'ocupació, desenvolupament personal i competències laborals, tant en joves com en altres col·lectius vulnerables.

Actualment és la Coordinadora del Programa PICE de Garantia Juvenil: Laura lidera aquest programa, gestionant i coordinant l' orientació laboral, la formació en desenvolupament personal, la selecció de personal, i la gestió de subvencions. Col·labora estretament amb empreses industrials i de serveis a la província de Castelló per a fomentar la inserció laboral de joves.

Laura és una professional dedicada a transformar el món laboral, guiant les persones cap al seu ple potencial i ajudant les empreses a trobar el talent que necessiten per créixer. La seva experiència i habilitats la posicionen en l' àmbit dels Recursos Humans i l' Orientació Laboral.