Cap d'estudis de Cicles Formatius en l'IES Honori Garcia

Carles Franco Martín

Enfocat en la implementació de metodologies innovadores i en la millora contínua de la qualitat educativa, adaptant-se a les necessitats canviants del mercat laboral i preparant els seus estudiants per als desafiaments del futur.

Carles Roger Franco Martín és un professional amb una sòlida trajectòria en l'àmbit de l'educació i la gestió empresarial, combinant la seva experiència en el sector privat amb la seua tasca com a docent. Actualment, és cap d'estudis de cicles formatius a l'IES Honori Garcia, on lidera i gestiona diversos programes d'innovació educativa promoguts per la Direcció General de Formació Professional.

Carles va començar la seua carrera professional després de completar els seus estudis en Administració d'Empreses, Economia, Investigació de Mercats i Publicitat, a més de comptar amb un màster en Direcció d'Empreses. La seua passió per l'aprenentatge continu i la seva visió estratègica li han permès desenvolupar una carrera polifacètica, exercint rols clau en importants empreses com Caixa Bank, Google i Bon Àrea, on va adquirir una valuosa experiència en diversos camps de la gestió empresarial.

En el seu rol actual, Carles s'enfoca en la implementació de metodologies innovadores i en la millora contínua de la qualitat educativa, adaptant-se a les necessitats canviants del mercat laboral i preparant els seus estudiants per als reptes del futur.