Aldi

El 1945 els germans Theo i Karl Albrecht van decidir fer-se càrrec de la xicoteta botiga d'alimentació que havia creat la seva família dècades abans amb l'objectiu d'acostar al veïnat productes de qualitat a baix preu. Del seu cognom, Albrecht i la paraula Discount, va néixer el nostre nom: ALDI.

Avui dia arribem cada vegada més lluny mantenint aquest mateix compromís i dedicació, oferint-te sempre articles amb la màxima qualitat al millor preu. Per aconseguir-ho, realitzem més de 20.000 tastos anuals i controls a les nostres empreses proveïdores per tal de garantir que els productes estan al nivell que mereixes tu i els teus.

En aquesta mateixa línia, desenvolupem les nostres pròpies marques que abasten tot l'assortiment de productes que necessites i ampliem la nostra gamma de productes ECO que responen al nostre respecte per l'entorn.

A més, els nostres productes estan segellats amb certificacions de procedència i producció que són també la nostra ferma aposta i compromís per la societat i el que ens envolta.

Actualment, comptem amb més de 440 botigues per tot Espanya on pots realitzar la teva compra completa i fer-ho amb la millor qualitat i al millor preu. 

Ofertes de treball relacionades

Aldi
Vall d'Uixó

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Aldi i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV