Caixer/a - Reposador/a

Aldi Vall d'Uixó

Inscripcions tancades

Descripció

Som una de les cadenes d'alimentació i supermercats més importants del món i creadors del Descompte. La nostra història es remunta al 1945, quan els germans Theo i Karl Albrecht es van encarregar del negoci d'ultramarins que la seva família regentava des del 1913 a Essen (Alemanya). Des dels nostres inicis, sempre hem tingut en compte l'important que és conèixer el client i donar-li el que necessita al millor preu. A Espanya obrim el primer supermercat el 2002 i ja tenim més de 400 establiments 

Ens importa el benestar de les persones: els nostres clients, el nostre equip i el nostre entorn. En la nostra companyia, en ple creixement, sempre hi ha oportunitats laborals per a diferents perfils professionals i oportunitats de desenvolupament i creixement professional.

Durant aquests 100 anys, hem establert amb els nostres clients una relació de confiança i hem cobert les seves necessitats diàries. Portem el principi de senzillesa en el nostre ADN, és el nostre avantatge competitiu i això ens porta a l'èxit com a companyia i ens fa sentir orgullosos/es de continuar generant ocupació a Espanya. El camí no sempre és fàcil, però cada pas suma. Sabem que l'èxit arriba del treball en equip i estem orgullosos/es d'avançar junts/tes.

Si tens una mentalitat forta, ets tenaç, avances amb fermesa, comptes amb qualitats per generar una experiència positiva en les persones que acudeixen a comprar a les nostres botigues i vols assolir els teus objectius amb un bon equip... ¡Et convidem a donar el millor de tu i a formar part d'aquest emocionant camí!

Senzillament ALDI. La nostra força són les persones.

Funcions

- Assegurar la presentació dels productes en el lineal.

- Atendre la clientela i aportar valor en un entorn exigent, tot això per facilitar la seva experiència de compra a les nostres botigues i així mantenir la base actual de clients i ampliar-la.

- Amb un treball meticulós a la caixa, garantir la facturació correcta de tots els articles.

- Col·laborar amb els teus companys i companyes en les diferents tasques de la botiga (Reposició, Picking, Ordre i Neteja, Recepció de mercaderia, Fornejat).


S'ofereix

T'oferim formar part d'una empresa en creixement.

Excel·lents companys i companyes on el treball en equip serà el teu dia a dia.

Versatilitat de tasques.

Tipus de jornada entre 30h/40h.


Requisits

Finalitzats els estudis d'ESO.

Valorarem positivament haver cursat FP Dual en la branca de Comerç.

Valorarem positivament disposar d'experiència prèvia en el sector.

Orientació al client.

Alt grau de responsabilitat i autonomia.

Capacitat de treball en equip.

Valorable residència a la zona.

Disponibilitat per treballar durant caps de setmana.

Disponibilitat per treballar en horari de matins i tardes