Leroy Merlin

A Leroy Merlin ens mou un propòsit: ajudar-te a canviar el món que t'envolta per viure en un lloc millor. Un lloc que permeti desenvolupar-te, ser millor persona i contribuir a crear un món millor. Perquè els espais que habitem defineixen la qualitat de la nostra vida. Per això, apostem per la sostenibilitat en el nostre model de negoci, oferint des de solucions energètiques respectuoses amb el medi ambient, fins a productes elaborats amb fusta sostenible. Reforestem els boscos i protegim la biodiversitat. Treballem per reduir la nostra petjada de carboni any rere any. Ajudem a crear riquesa al nostre país, i a generar ocupació de qualitat per al desenvolupament professional. I estem compromesos amb la societat mitjançant diversos projectes de voluntariat i col·laboració amb les comunitats locals, en accions com el condicionament d'habitatges per a persones vulnerables i la integració de persones amb discapacitat.

Les nostres botigues es conformen entorn de quatre mons diferents: el bricolatge, la construcció, la jardineria i la decoració. Totes elles sota un mateix servei prestat pels nostres treballadors, l' assessorament. Per això, posem a disposició dels nostres clients la venda assistida a través de múltiples canals, tant presencials com online. Som un equip humà compost per més de 16.000 persones a tot Espanya amb els quals compartim molt més que una ocupació: treballar cada dia per millorar el món que ens envolta.

Ofertes de treball relacionades

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Leroy Merlin i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV