Fisioterapeuta

Savia Residencias Moncofa

Inscripcions tancades

Fisioterapeuta de SAVIA és la persona professional responsable implantar, realitzar i avaluar programes d'intervenció física i funcional destinats a la prevenció, a l'envelliment actiu i a la integració de la persona gran al centre i a l'entorn sociocomuitari, tot això en el marc del Model d'Atenció i Cures centrats en la persona (MACCP) de Sàvia.

Funcions

- Implantar, realitzar, registrar i donar seguiment a les accions/programes grupals d'intervenció física i funcional acordats per l'equip interdisciplinari i d'acord amb l'horari d'activitats.

- Traslladar pautes d'actuació per a l'equip AUX, donant-los la formació necessària per a això.

- Col·laborar, en general, en la correcta acollida i integració de les persones que ingressen al centre.

- Donar suport professional a les famílies.

- Realitzar, i registrar correctament, els seguiments mensuals de totes les persones usuàries, incloent les valoracions, escales i proves realitzades que permetin avaluar l' eficàcia de la intervenció duta a terme en el Pla d' Atenció Interdisciplinar-

- Analitzar amb l' antelació suficient els indicadors mensuals de qualitat assistència.

- Assessorar i donar formació als professionals del centre sobre pautes de mobilització, transferències i ús de materials auxiliars.


S'ofereix

- Incorporació en un grup de residències privades líder en gestió de centres en la Comunitat Valenciana, comptant amb 22 centres i 1.600 treballadors.

- Si la teva Vocació és la Tercera Edat i sempre has tingut el desig de formar part d'un projecte gran i innovador aquest és el teu lloc.

- Contracte de durada determinada amb possibilitat de contractació indefinida als centres Savia.

- Formació a càrrec de l'empresa.


Requisits

- Grau en fisioteràpia.

- Vehicle propi per accedir al centre, si cal.