Cuiner/a

Savia Residencias Moncofa

Inscripcions tancades

El personal de cuina de SAVIA és el responsable de dur a terme la correcta elaboració dels diferents menús de les persones usuàries, seguint les fitxes d'elaboració, i de realitzar, de manera eficaç, els inventaris, la recepció i l'emmagatzematge de totes les matèries primeres necessàries tot això en el marc d' un Model d'Atenció i Cures centrat en la persona de Sàvia.

Funcions

- Realitzar correctament el seu treball seguint les directrius i indicacions de Responsable de Serveis Generals de Savia, complint detalladament els procediments establerts per l'empresa i especialment el Manual d'ADIGSA de SAVIA i tots aquells registres que l'empresa consideri necessaris en cada moment

- Preparar cadascuna de les elaboracions dels serveis, esmorzar, dinar, berenar i sopar, segons planificació del seu centre, seguint escrupolosament les fitxes tècniques d'elaboració i cuidant la correcta preparació dels diferents menús escollits per les persones usuàries.

- Dur a terme un inventari de magatzems continu.

- Recepcionar correctament les comandes, acarant-les amb l'ordre de comanda i notificant qualsevol incidència.

- Emmagatzemar correctament la matèria primera i mantenir, sempre, un correcte ordre en els magatzems i cambres que faciliti realitzar l'inventari dels mateixos d'acord amb els procediments de SAVIA i el Manual d'APPCC en vigor en cada moment.

- Emplenar correctament el registre d'elaboracions diari, temperatures i de les neteges, d'acord amb els procediments de SAVIA i el Manual d' ADIGSA en vigor en cada moment.

- Emplatar en sala les elaboracions necessàries.

- Mantenir un correcte ordre i neteja a la cuina, col·laborant amb el PINCHE i duent a terme la neteja i desinfecció d'aquells elements que s'indiquin en el Pla de neteja i desinfecció.

S'ofereix

- Formació interna a càrrec de l'empresa.

- Contracte a jornada completa

- Torn partit

- Dos caps de setmana lliures al mes


Requisits

- Tècnic/a cuina i gastronomia.

- Tècnic/a serveis de restauració.

- Experiència professional de 3 anys en cas de no posseir titulació.

- Valorable experiència prèvia en cuina de col·lectivitats.

- Vehicle per accedir al lloc de treball en cas de ser necessari.