Gufresco

Gustavo Ferrada · Gufresco és una empresa de llarga experiència comercialitzadora de cítrics, verdures i fruites, amb un volum de vendes superior a 70 milions de quilos a l'any. Els productes es distribueixen a través de les difrents marques del grup: Gustavo Premium®, Fresquitos® i Freswich®. Els clients de Gustavo Ferrada· Gufresco van des de majoristes, gran distribució, HORECA, com supermercats i petits comerços.

Producció, comercialització i distribució integral de cítrics i els seus derivats, així com de IV Gamma de Fruita, sucs, sandvitx i amanides són els productes naturals i frescos que es fabriquen i distribueixen a diari.

La missió de Gustavo Ferrada · Gufresco és oferir la màxima qualitat i frescor així com prioritzar la innovació en els processos de fabricació i en centrant-se a oferir els envasos sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, avalats per la certificació ISO 14001.

Ofertes de treball relacionades

Gufresco
Burriana
Operari/a producció

🍍Gufresco és una empresa del sector alimentació, especialitzada en l'elaboració de sucs...

Gufresco
Burriana
Tècnic/a PRL

🍍Gufresco és una empresa del sector alimentació, especialitzada en l'elaboració de sucs...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Gufresco i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV