Novaedat

Des de l'any 2004, amb l'adquisició de la residència d'Estivella, s'inicia l'activitat del Grup Novaedat en el camp de la geriatria i serveis d'atenció a la dependència.

En aquest àmbit, la forta expansió del Grup Novaedat l'ha portat a convertir-se en un operador de referència a la Comunitat Valenciana, comptant en l'actualitat amb 274 places de residència, 49 places de centre de dia, 146 places en vivendes tutelades, 36 places de residència per a diversitat funcional, 120 places en residència específica per a persones amb malaltia mental i més de 60 persones usuàries d'assistència a domicili.

Tota aquesta activitat es realitza sota la marca comercial NOVAEDAT, amb el compromís del grup per la qualitat i l'atenció centrada en la persona.


Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Novaedat i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV