Diverse Levante

Diverse Levante naix l'any 2019 gràcies a la iniciativa emprenedora dels seus socis, persones de Castelló totalment compromeses amb la plena inclusió de persones amb discapacitat en la nostra societat, a causa de la seua llarga trajectòria i experiència personal propera.

En aquell moment i després de molts esforços administratius, res cap a presagiar que una pandèmia mundial podria truncar les seves expectatives, però gràcies al treball conjunt de l'equip humà de Diverse Levante i contra tot pronostic, van ser capaços, no només de començar a treballar en les condicions més difícils que hi havia en aquell moment en matèria de protecció personal i accés al sector serveis i industrial, sinó que van demostrar en un any que el somni era possible.

Van formar i treballar colze amb colze amb cadascun dels seus usuaris i col·laboradors, van realitzar tasques de neteja, desinfecció, gestió de consergeries en residències.

Finalment l'any 2021 van passar d'una discreta però estable a doblar-la fins a la celebració de les seues eleccions sindicals per a formar un Comité d'Empresa que servirà de referent en el sector dels Centres Especials de Treball en tota la Comunitat Valenciana.

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Diverse Levante i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV