Tècnic/a de qualitat

Grupo La Plana Betxi

Inscripcions tancades

Com a tècnic/a de qualitat la teva missió serà satisfer les necessitats del client i de la resta d'àrees de l'organització, en els àmbits del desenvolupament de productes i la seva utilització, oferint el suport tècnic, anàlisi de laboratori, assistència a client... assegurant la qualitat de productes i serveis i contribuint a la millora de processos. 

Funcions

- Contribuir a la correcta tramitació de les no-conformitats de proveïdors, clients externs i interns, per assegurar la qualitat dels productes.

- Impulsar les mesures de millora necessàries per minimitzar les no conformitats i reclamacions de clients.

- Contribuir a la tramitació dels productes del magatzem de producte no conforme per assegurar l' expedició d' un producte d' acord amb els estàndards de qualitat.

- Realitzar proves i assajos establerts al laboratori paper i cartró (proves de materials, assajos...)

- Realitzar les proves de traçabilitat per assegurar el correcte funcionament del sistema

- Realitzar proves i assaigs establerts en laboratori color i tintes

- Donar suport al departament de qualitat assumint responsabilitats polivalents, contribuint a la consecució dels objectius departamentals.

- Gestió documental (Qualitat)

- Gestió d' accions correctives i preventives.


S'ofereix

Jornada partida

Requisits

- Estar en possessió d' un Cicle Formatiu Grau Superior de Tècnic de laboratori, Qualitat o similar o Titulació universitària relacionada en l'àmbit de l'enginyeria, ciències o similar

- Valorable Nivell B2 d'anglès certificat

- Es valorarà experiència prèvia en el sector (haver treballat en entorn industrial relacionat amb el control de qualitat)