Mecànic/a manteniment industrial

Huhtamaki Nules

Inscripcions tancades

Descripció

Vols formar part del nostre creixement, aprendre i compartir amb noves persones?

Huhtamaki és un principal proveïdor global de solucions d'envasos sostenibles per a consumidors de tot el món, cosa que permet el benestar i la comoditat. Els nostres productes innovadors protegeixen els aliments i begudes, cosa que garanteix la higiene i la seguretat, i ajuden a prevenir el rebuig d'aliments.

La protecció dels aliments, les persones i el planeta és el nostre compromís, i busquem persones apassionades que s'uneixin al nostre equip d'aproximadament 18.600 persones en 36 països, de les quals, més de 400 estem a Nules, Espanya per a ajudar-nos a complir el nostre ambiciós projecte d'expansió a Espanya i Estratègia 2030. Busquem professionals que estiguin alineats amb els nostres valors Care, Dare & Deliver. A canvi, tindràs l'oportunitat de desenvolupar-te en un ambient en igualtat d'oportunitats i multicultural.

¡Únete a Huhtamaki per donar forma al nostre futur!

Funcions

- Vetllar pel bon estat de les màquines i instal·lacions assignades, així com la cura i control de les eines al seu càrrec.

- Realitzar el diagnòstic de les avaries que es produeixin en el seu grup de màquines i, en funció de la durada estimada de la reparació, dur-la a terme o informar la Coordinadora de Manteniment perquè decideixi qui realitzarà la intervenció.

- Assegurar el compliment dels estàndard de qualitat, estàndard de velocitat i funcionament establerts per a cada màquina.

- Realitzar els treballs, tenint en compte les prioritats assignades per la Coordinador/a de Manteniment i el Manager de Manteniment.

- Aportar sugeriments de millora encaminats a incrementar el rendiment de les màquines i informar l'àrea líder

- Realitzar o donar suport en els canvis del motlle.

- Registrar tasca a tasca i de forma diària, els treballs realitzats en el programari de manteniment GMAO

- Realitzar o donar suport a les tasques del kanban.

S'ofereix

 Lloc estable

Salari: segons acompliment i perfil aportat

Requisits

Estudis mínims: Titulació de CFGM o CFGS en la branca de mecànica o similar (demostrable), amb coneixements bàsics d'electricitat i pneumàtica.

Coneixements bàsics:

  • Experiència en l'ús d'eines com: torn, fresadora, soldadura, així com plataformes elevadores
  • Maneig de sistemes de gestió de manteniment com GMAO
  • Ús de magatzems robotitzats per a la gestió dels recanvis i consumibles de manteniment
  • Electricitat

Experiència mínim 2 anys com a mecànic d'instal·lacions generals, valorable procedència sector d'automoció, havent treballat en entorn industrial sota la filosofia TPM i millora contínua

Disponibilitat per treballar a torns rotatius de dilluns a diumenge (24/7)

Persona flexible amb capacitat de treballar en equip.

Adreçat a persones amb discapacitat i sense discapacitat.